Meghivás : A Mezőlaborczi Takarékpénztár Részvényesei" ...
Riaditeľstvo Medzilaboreckej sporiteľne zvoláva 4.riadnu výročnú schôdzu svojich účastinárov na 10.02.1907. Zverejnenie inzerátu je zo dňa 22.01.1907.