Gyászistentiszteletek a trónörököspárért
Všetky cirkevné obce v meste si v tento deň pripomenuli tragickú udalosť. Katolíci 1.07. v biskupskej katedrále, evanjelici a kalvíni 5.07. v svojich chrámoch, židovská obec 5.07. o 10,45 hod. a o 10,15 hod. bude príležitostné zhromaždenie.