Tizéves találkízójukat ...
Stretnutia sa zúčastnilo 9 bývalých žiakov. Dr. Antal Fenyő z Rožňavy, Mihály Forgon, doktor práv z Kráľovského Chlmca, László Knóth, kráľ. podnotár z Rožňavy, Árpád Palásthy, kňaz ev.a.v. z Gemerskej Dlhej Vsi, Kálmán Sárkány, mestský podnotár z Revúcej, József Smál, mešťanosta z Revúcej, Lajos Smiák z Brzotína, Aladár Szentpétery z Muráňa a ďalší.