Tanitók gyülése
Zasadanie Spolku učiteľov ľudových škôl Gemersko-malohontskej župy sa pripravuje v Jelšave na 6. a 7. 07. 1914. (A Gömörvármegyei ált. tanitóegyesület - Spolok učiteľov ľudových škôl Gemersko-malohontskej župy).