A kamarai elnök lemondása
Odstupujúci predseda podporoval požiadavky rožňavských priemyselníkov a remeselníkov. Dňa 14. 07. 1914 na rozlúčkovej schôdzi sa zúčastnili v plnom počte rožňavskí členovia komory, aby vyjadrili svoje poďakovanie. Nie sú uvedené ich mená. [Štefan (István) Radvány sa narodil v roku 1832 v Rožňave, zomrel v roku 1918 v Miskolci (HU). Bol odborníkom v oblasti mlynárskeho priemyslu. Od roku 1865 pôsobil v Miskolci, bol zakladateľom a predsedom obchodnej a priemyselnej komory v meste v roku 1879. Literatúra: MÉL 2, s. 467 - 468].