Egyházmegyei közgyülés
Na programe je prejednanie 60 bodov. Samotné zhromaždenie budú predchádzať rokovania v sekciách 14.07.1914. Rokovanie povedie Július (Gyula) Terray, senior gemerský a svetský funkcionár evanjelickej a.v. cirkvi na Gemeri Gejza (Géza) Kubinyi, hlavný župan.