Kormányzótestületi gyülés
Prednáška obsahovala informácie o stave výuky na gynáziu pred 50-rokmi, prehľad pedagógov a hodnotenia. Dr. Alexander (Sándor) Hajcsi inšpektor gymnázia (főgimnáziumi felügyelő) zároveň predsedal celému zhromaždeniu.