Az elfogulathan közönség tájékoztatásául - Greck, Ľudovít
Redakcia Sajó - Vidék v článku "Kegyeletsértő eljárások" vyčíta Spolku protestantských živnostníkov v Rožňave organizovanie zábavy v areáli Rožňavských kúpeľov v čase, keď sa rozniesla správa o atentáte na následníka trónu v Sarajeve. Predseda spolku dôvodí tým, že organizátori podujatia už v popoludňajších hodinách pripravovali zábavu a správa sa do mesta dostala až vo večerných hodinách.