Meghivó : A "Homonnai kereskedelmi és iparbank részvénytársaság" ...
Pozvánka Humenskej obchodnej a priemyselnej banka, účast.spol. (Homonnai kereskedelmi és iparbank részvénytársaság) na 4.výročnú schôdzu.