Kínok dalosa - Jellinek, Dezider
Do zbierky autor vybral verše publikované v novinách a časoisoch Pesti Ujság, Uj Idők, Ország Világ. Obsahuje o.i. básne A gondolat hímnusza, Az ócska szekrény, ktoré získali ocenenie na súbehu Petőfiho spoločnosti. Rozsiahla báseň Színek rabjai bola ocenená na Löfkovicsovom súbehu. Kniha bude stáť 2 koruny.