Az izr. leány filléregylet...
Humenský grajciarový spolok židovských dievčat (Homonnai izraelita leány filléregylet) referát z riadnej schôdze spolku dňa 3.02.1907. Podrobný rozpis účinkujúcich v kultúrnom programe.