Árverési hirdetményi kivonat - Ádamkovich
Okresný súd, Humenné zverejňuje dražbu majetku Keszler, Róza a spol. v prospech dražiteľa (Lipót-a) Guttmana. Majetok vydražovaných je zapísaný v pozemkovej knihe č.17, 42 a 47 obce Ruský Hrabovec.