Árverési hirdetméniy kivonat - Ádamkovits, [Viktor]
Kráľovský podsudca pri Kráľovskom okresnom súde v Humennom [Viktor (Gyöző)] Ádamkovits [správne Adamkovich]. Údaje zistené v [Magyarország tiszti czim -és névtára: 16.évfolyam. - Budapest : Pesti Könyvnyomda-Részvény társaság, 1907. - S. 417]