Zemplén vármegye magyar nyelvet-
Gejza Andráši (Géza Andrássy) - gróf, politik a člen župného zastupiteľstva zvolený za predsedu Spolku na šírenie osvety a maďarského jazyka (Zemplén vármegye magyar nyelvet és népnevelést terjesztő egylet). V osobe grófa článok hodnotí prínos pre rozvoj maďarského jazyka v regióne