Molnár István
Nekrológ za 81.ročným Štefanom Molnárom Parnói, penzionovaným hlavným županom Zemplínskej župy. Vymenovanie pracovných postupov. R.1848-kapitán v národnooslobodzovacom hnutí, r.1867-poslanec-pracovník ministerstva vnútra. Rok 1882 - hlavný župan Zemplínskej župy-udelené vyznamenanie Malý kríž Leopoldovho rádu. Rok 1886- pri reforme snemu ostal v ňom. Rok 1901 - penzionovanie - udelenie kráľovského vyznamenania Stredný kríž sv.Štefana. Bol členom mnohých kultúrnych a dobročinných spolkov Zemplína