Árverési hirdetmény - Bodnár, Eugen
Vydražovaný bol obyvateľom Stropkova. Finančné pohľadávky Sporiteľne Stropkov voči vydražovanému. Verejná dražba majetku 23.03.1907 v Stropkove. Eugen (Jenő) Bodnár bol kráľovský exekútor v Stropkove