Meghívó : A homonnai ker. betegsegélyző
Humenská obvodná zdravotná poisťovňa (Homonnai ker.betegsegélyző pénztár) zvoláva 14.výročnú schôdzu na 1.04.1907 resp. v prípade nedostatočného počtu hlasov na 7.04.1907. Pozvánka obsahuje aj program schôdze. Podpísaní sú Hugo (Hugó) Österreicher ako riaditeľský predseda a Jozef (József) Némethy ako účtovník.