Kamarai közgyűlés
Referát o zhromaždení košickej Obchodnej a priemyselnej komory 19. mája 1914, na ktorom o.i. rozhodli členovia požiadať ministerstvo obchodu o zrušenie vranovskej a zriadenie michalovskej sekcie komory. Za koncipienta komory bol zvolený Dr. Mikuláš Móricz