Adatok a céhek történetéhez és házi szokásaihoz - Doby, Anton, [st.]
Dejiny cechov a remesiel v Uhorsku 16.-19.storočia. Denné a týždenné dojednania platové. Vandrovky a ich trvanie-opis zvykov u čižmárov.