Adatok a céhek történetéhez és házi szokásaihoz
Dejiny cechov a remesiel v Uhorsku 16.-19.stroročia. Tovarišské vandrovky. Tovarišská knižka a jej počiatky užívania (rok 1816). Uvedenie do stavu majstra. Zvyky.