A homonnai iparos és kereskedő ifjak önképzökörének 1906.évi számadása
Humenský samovzdelávací kruh mladých živnostníkov a obchodníkov (Homonnai iparos és kereskedő ifjak önképzököre) predkladá vyúčtovanie za rok 1906. Predseda kruhu je Eugen (Jenő) Hadik, Ján (János) Farkas je kontrolór a Alexander (Sándor) Jacekovits je pokladník.