Március 15. e Homonnán - -ri
Referát o solavách v meste Humenné pri príležitosti 15.marca. V rímskokatolíckom a evanjelickom reformovanom kostole bohoslužby. Prínos jednotlivých škôl na území mesta k oslavám.