Áthelyezés a közigazgátásnál
Správa o administratívnom preložení úradníkov od 1.04.1907. Išlo o Martina (Márton) Héricza, slúžneho zo Stropkova do Humenného. Alexandra (Sándora) Martona z Kráľovského Chlmca do Stropkova a Ladislava (Lászlo) Görgey-ho z Humenného do Kráľovského Chlmca