Árverési hirdetményi kivonat - Csiszár, [András]
Majetky vydražovaných Hersch Leib Chainovics és tsa. boli zapísané v pozemkovej knihe č.94 obce Vyšná Jablonka. Verejn8 dra6ba v prospech Xilla Cahinovicsa sa konala v obci Vyšná Jablonka dňa 24.05.1907.