Árverési hirdetményi kivonat - Ádamkovits
Dražba spoločnosti Ilona Schlachta és tsa. v prospech Markusza Lefkovicsa. Nie je napísané čím bol a ani odkiaľ bol Lefkovics. Majetky vydražovaných zapísané v pozemkovej knihe č.93,94 obce Brekov. Dražba sa konala na dedinskom úrade 28.05.1907.