Gazdasági szaktanfolyam ...
Kurz organizovaný pre učiteľov ľudových škôl, ktorí v čase veľkých prázdnin chcú získať spôsobilosť na vedenie hosp.opakovacích škôl? (gazdasági ismétlőiskolák). Posledný termín prihlásenia 28.05.1907.