Az izbugyaradványi ...
Margita (Margit) Tátray diplomovaná učiteľka bola dočasne vymenovaná v máji 1907 na uvoľnené miesto učiteľky v Radvani nad Laborcom. Vymenovaná bola na miesto bývalej učiteľky Alžbety (Erszébet) Gere. V správe nie je uvedené kam bola táto učiteľka preložená.