A Zemplénvármegyei Gazdasági Egyesület közgyülése ...
Zemplínsky gazdovský spolok pod vedením predsedu grófa Alexandra Andrášiho (Sándor Andrássy) zvoláva členov na riadne verejné zasadanie do Sátoraljaújhely 18.06.1907.