A zemplénvármegyei községi és körjegyzők egyesülete ...
Referát o voľbách 4.06.1907 v Humennom, ktoré prebehli v Spolku obecných a obvodných notárov Zemplínskej župy (Zemplénvármegyei községi és körjegyzők egyesülete), pod predsedníctvom notára Vincenta (Vince) Harasthy pôsobiaceho v Ladmovciach. V programe okrem volieb predstavenstva bolo ročné vyhodnotenie činnosti za rok 1906, memorandum pomocných notárov ohľadom zvýšenia platov, usadzovanie sa cigánov v župe a stým súvisiace problémy. Vyslanci na krajinský zjazd notárov (Vincent Haraszty, Štefan Kula). Menoslov nového predstavenstva spolku