Rajzkiállitás
Pod vedením riaditeľa meštianskej školy v Humennom príprava výstavy kresieb študentov. Vernisáž je pripravovaná na 16.06.1907. Budú vystavené aj staršie práce študentov, knihy s výtvarnou tematikou, plány. Výstava sa zameria aj na propagandu ochrany vtákov.