Királyi kitüntetés
Gróf Alexander Andráši (Sándor Andrássy) bol vyznamenaný kráľovským titulom "skutočný tajný radca". Gróf patrí medzi dobrodincov mesta Humenné a okolia, kde sa často zdržiava. Jeho kaštiel v Humennom sa právom považuje za dobročinný ústav. Nikdy neodmietne pomocnú ruku tam, kde je dobročinnosť potrebná.