Nyilvános köszönet
Riaditeľstvo humenskej obchodnej a priemyselnej banky, účastinnej spoločnosti (Homonnai Kereskedelmi és Iparbank Részvénytársaság) podarovala finančnú čiatku 40 korún na prerozdelenie pre žiakov vyššej obchodnej školy v Humennom. Škola touto cestou vyjdrila poďakovanie.