Tennis egylet
Tenisový spolok (Tennis egylet) v Humennom pri dostavbe svojho tenisového dvorca sa obrátil na grófa [Alexandra Andrášiho] so žiadosťou, "ak poskytol pozemok, nech poskytne aj oplotenie". Agilné členky spolku- Alžbeta (Erzsike) Durcsinszky a Serena (Szerénke) Tamaskó.