A homonnai tanfelügyelői kirendeltség
Humenská expozitúra župného školského inšpektorátu (A homonnai tanfelügyelői kirendeltség) vydala obežník, podľa ktorého žiaci, ani učitelia nedostanú voľno, pokiaľ neodovzdajú predpísané výkazy.