Események
Charitatívny výbor (népsegítő bizottság) má za úlohu poskytovať pomoc rodinám, ktorých členovia narukovali. Podpredsedom výboru sa stal Ladislav (László) Réz, evanjelický reformovaný duchovný z Rožňavy.