A premontreiek gyásza
Pochovaný bol v Jasove 10.08.1914. Benedikt Jozef (Benedek József) Erben pochádzal z Podolinca v Spišskej župe, v r. 1881 pôsobil v Rožňave, od r. 1886 v Košiciach, od r. 1887 v Jasove, od r. 1890 ako profesor teológie, od r. 1894 kaplán vo Vyšnom Medzeve, od r. 1898 kňaz tam isto. In: A Jászóvári Premontrei Kanonokrend Jubileumi Névtára. Budapest 1902, s. 301.