Előleges rendszabályok a ragályos betegségek ellen
Podľa nariadenia každý je povinný nahlásiť možné zdroje nákazy. Všetci záujemcovia, ktorí absolvovali príslušné zdravotné kurzy a chcú pomáhať v zdravotníctve môžu sa prihlásiť u podžupana listom alebo osobne.