Egyházi hir
Správa o preložení rímskokatolíckeho farára Valentína (Bálint) Bélaffy-ho prostredníctvom patróna Alojza (Alajos) Dezsöffyho z Medzilaboriec do Kapušan v júni 1907. Vyjadrenie poľutovania nad jeho odchodom z okresu