Hirdetmény - Kende, Alexander
Dražba č.536/1907 zverejnená Okresným súdom v Humennom 6.06.1907 a uskutočnenie 22.06.1907. Nie je uvedené pôsobenie, či pôvod žalobcu (Immán) Meffert, ale je zastúpený advokátom z Košíc Jakubom (Jakob) Tauber-om.