Egyházmegyei gyülés
Správa o príprave jesenného zasadania, ktoré sa malo konať v telocvični Zjednoteného protestantského gymnázia v Rimavskej Sobote. Ladislav (László) Bornemisza, kurátor evanjelickej reformovanej cirkvi v Malohonte (egyházmegyei gondnok) a Štefan (István) Czinke, senior, viedli schôdzu.