A rajzkiállittásról
Referát o vernisáži výstavy kresieb - študentov Meštianskej školy v Humennom usporiadanej 16.06.1907. Otvárací príhovor mal riaditeľ škloly Alex (Elek) Cseh. Okrem kresieb výstava bola vkusne doplnená ženskými ručnými prácami. Doporučenie pre vedenie školy do budúcnosti na usporiadanie kurzov kreslenia.