Iskolavizsgálat
Správa o inšpekcii Humenskej expozitúry župného školského inšpektorátu, ktorý vykonal priebežnú ročnú inšpekciu v Meštianskej škole v Humennom v dňoch 10.-17.06.1907. Záverečné hodnotenie bolo kladné.