Beteg látogatás - (l.)
Autor článku (l.) je spolupracovníkom novín z Tornale. Medzi najaktívnejšie členky spolku Červeného kríža patria: barónka Hámos Lászlóné, Radvánszky Györgyné, Szentiványi Józsefné, Urszinyi Zsigmondné a ďalšie.