Hirek a rozsnyói egyházmegyéből
Štefan (István) Dittel, riaditeľ biskupskej kancelárie, kanonik-magister (ifjabb mester-kanonok) bol menovaný archidiakonom - Dr. Júliusom (Gyulom) Priviczkym, hlavným školským inšpektorom. Dr. Aladár Sasgegyi bol menovaný biskupským protonotárom. Ostatné presuny sa týkajú kaplánov v jednotlivých farnostiach diecézy.