Személyi hírek
Stručná správa o návšteve hlavného župana Gejzu (Gézu) Kubinyiho v rožňavských nemocniciach 21.09.1914. Ľudovít (Lajos) Lóczy, univerzitný profesor, navštívil rád premonštrátov v Rožňave pri príležitosti návštevy v Gemersko-malohontskej župe, kde robil vedecké výskumy.