Segélyező bizottság uj elnöke
Podporný výbor v meste vznikol s cieľom pomáhať rodinám, ktoré ostali bez ziviteľa. Jeho predsedom bol Ladislav (László) Réz, evanjelický reformovaný kňaz, ktorý sa pre veľkú zaneprázdnenosť funkcie predsedu (ügyvezető elnök) vzdal. Na jeho miesto bol zvolený Ondrej (Endre) Pasteiner