Pályázat - Götz, Štefan
Eforus rožňavského alumnea pri Evanjelickom a.v. gymnáziu vypísal súbeh na zabezpečovanie potravín (bravčové, hovädzie mäso, údeniny, chlieb) pre študentov v období od 1.11.1914 do 1.11.1915. Záujemci sa môžu prihlásiť do 25.09.1914 školskej rade.