Uj vasut
Na jednaní ohľadom výstavby železničnej trate v Humennom na úseku tehelňa-železničná stanica, 15.06.1907 sa zišli gróf Alexander Andráši (Sándor Andrássy), zo strany župy Ladislav (László) Thuránszky (župný hl.notár) - okres zastupoval Mikuláš (Miklós) Harasthy (hl.župan okresu).