Nyári mulatság
Spolok obchodníckej mládeže v Rožňave usporiadal spoločenskú zábavu v júni 1902. Autor poznamenáva, že zriedkakedy dáva obchodícka mlaď vedieť o sebe. Toto podujatie bolo hodnotené kladne. Štvorylky tancovalo 24 - 30 párov.