Nyilvános számadás és köszönet
Celkový zisk z tanečného podujatia, ktoré zorganizoval Spolok obchodníckej mládeže v Rožňave predstavoval 691 korún 16 halierov. Z toho výdavky predstavovali 381 korún. Čistý zisk 360 korún, 16 halierov.